Dat is pas onbezorgd zeilen!
Alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd.
Op sommige schepen is afname van catering verplicht.
Op andere schepen mag u ook uw eigen catering verzorgen en gebruik maken van de compleet ingerichte keuken.
In dat geval zijn volgens goed scheepsgebruik de schipper en de matroos uw gasten!
De hele dag op en top verzorgd: ontvangst met koffie/thee met wat lekkers, een heerlijke soep en luxe broodjeslunch inclusief fruit, rauwkost, melk en jus d’orange, een schippersbitter met roggesnack, nootjes en een hollandse borrelgarnituur. De gehele dag koffie en thee.
€ 22,95
Ontvangst aan boord
Koffie/thee met kruidkoek, cake of koek
Koffie/thee met appelgebak en slagroom
Koffie/thee met gesorteerd gebak
(De rest van de dag zijn koffie en thee gratis)
€ 3,95
€ 4,75
€ 5,25
Soep
Tomatensoep met verse basilicum
Groentensoep met verse groente
Kippensoep
Verse gemaakte venkelsoep
Geserveerd met soepstengels. Gaarne van te voren uw keuze doorgeven: er wordt in principe maar 1 soort gemaakt!
€ 4,50
Lunch
Broodjes lunch
Diverse luxe broodjes, met lux beleg zoals oude kaas, jonge kaas, brie, ham, gekruide kiprollade en osseworst. Geserveerd met vers fruit, rauwkost, koffie , thee, melk en jus d'orange. Heerlijk!
€ 12,95
Snertlunch
Een overheerlijke vullende maaltijd erwtensoep, met stokbrood en boter, roggebrood.
€ 9,95
Tussendoortjes, snacks
Nootjes en chips
€ 1,95
Schippersbitter met roggesnack haring
Een overheerlijk schippersbitertje met een roggesnack haring. Voor de echte zeilers onder ons een must!
€ 4,95
Hollandse borrelgarnituur
Diverse soorten kaas en worst en olijven, geserveerd met mosterd
€ 6,95
Warme borrelgarnituur
Schaal met diverse hapjes uit de frituur, zoals bitterballen, kipvariantjes, kaassoufflétjes, nasi/bamihapjes, gehaktballetjes, enz.
€ 4.95
Zee-garnituur
Stokbroodrondjes met gerookte zalm en gerookte paling en roggesnacks haring.
€ 5,95
Diner
Barbeque
6 soorten vlees van uitstekende kwaliteit: saté van de haas, hongaarse sjasliek, hamburger, varkenslapjes, worstjes, kip, kabeljauw, groentespiesen, 3 sausen: satésaus, knoflooksaus, coctailsaus, diverse verse salades zoals griekse feta salade, zalmsalade, verse fruitsalade, tomatensalade met verse basiclicum, bruin en wit stokbrood, roomboter, kruidenboter.
€ 24,95
Captains dinner
Kapucijners met spek, uitjes, picalilly en Amsterdamse uien, krieltjes, appelmoes en brood.
€ 19,95
Blini’s
Kleine pannenkoekjes met gerookte zalm en zure room. Geserveerd met een groene salade.
€ 19,95
Boeuf Bourgignon
Huisgemaakte boeuf Bourgignon, met rijst en groene salade
€ 22,95
Mie
Heerlijke mie-maaltijd met veel verse groenten en kip of gehakt. Geserveerd met een groene salade.
€ 19,95
Dessert
Ijs
roomijs met vers fruit en slagroom
€ 6,95
tiramisu
Een heerlijk toetje op z’n italiaans
€ 4,95
Koffie met taart
Een kopje koffie met vruchtenvlaai
€ 4,95
Koffie met bonbon
€ 2,95
Ontbijt
Voor de na- of voorovernachters verzorgen wij graag een uitstekend ontbijt: diverse broodsoorten, croissants, crackers, beschuit, ontbijtkoek, roggebrood, muesli, kaas en ham, gekookt en/of gebakken ei, diverse zoetwaren (jam, chocopasta, honing), boter, vers fruit,
koffie, thee, melk en jus d'orange
€ 9,95
Wat de pot schaft
Dit is ideaal voor meerdaagse tochten.
Ontbijt, lunch en diner, koffie, thee en melk. Alles wel simpel, maar altijd met verse ingredienten, fruit en rauwkost. Koek en zoute koekjes als tussendoortjes. Prima verzorgd.
€ 32,95
Drank
Chocolademelk met slagroom
Bier
Frisdranken
Wijn (rood, wit, rosé)
Schipperbitter
Oude of jonge jenever
€ 2,50
€ 2,-
€ 2,-
€ 2,50
€ 2,10
€ 2,10
Drank kan ook worden uitgekocht voor € 20,- per persoon voor 4 aaneensluitende uren. € 3,50 per verlenguur.
Servicekosten
Voor bedieningspersoneel en servicekosten tijdens uw zeiltocht.
€ 140,- per dag
€ 84,- per dagdeel
Tot slot
Alle prijzen zijn inclusief btw ad 6% (19% op alcoholische dranken en servicekosten )
Indien u specifieke wensen heeft, laat het ons weten. Voor zover mogelijk komen wij graag aan uw wensen tegemoet.
Voor cateringafspraken zal een overeenkomst worden gemaakt, waarop de voorwaarden van de BBZ van toepassing zijn. 14 dagen voor afvaart dient het aantal personen te zijn vastgesteld. Daarna kunnen aantallen, indien logistiek nog mogelijk, alleen nog naar boven worden bijgesteld.
Houdt u er rekening mee dat er bij meerdaagse tochten soms een hut vrijgehouden moet worden voor het cateringspersoneel.
* Menumogelijkheden van verschillende schepen
Het kan zijn dat op sommige schepen bepaalde gerechten niet kunnen worden gemaakt, of dat bepaalde schepen eigen specialiteiten hebben. Vraagt u daarom naar de specifieke mogelijkhen.